Video

Roliga och intressanta videoklipp

Intervjuer

Pokerskull ställer frågorna….och spelarna ger svaren

Bloggar

Våra bloggares tankar om livet, poker och annat

Erbjudanden

Vad är nytt? Vad är hett?

Nyheter

Skvaller och annat smått och gott från pokervärlden

Home » Nyheter

Vinn en pokerkryssning med Paf

Submitted by on Apr 13, 2012 – 21:5336 Comments

Paf arrangerar i samarbete med PokerSkull en exklusiv tävling där vinnaren med det bästa bidraget får följa med på en pokerkryssning den 12 maj. Och det kan inte bli enklare…

Du skriver helt enkelt bara en motivering till varför just DU ska få följa med på kryssningen i kommentarsfältet under denna bloggpost. Dessutom delar du med dig av tävlingen på Facebook och uppmanar andra vänner att också delta. Vinnaren av bäst kommentar väljs ut av en jury bestående av:

 • Kristian Lundgren, Sverigechef Paf
 • Rickard Pettersson, Pokermanager Paf
 • Björn Gustafsson, Ägare PokerSkull

Förstapriset går till den som gett den bästa motiveringen enligt juryn och andra- och tredjepriset lottas ut bland alla som deltagit och får jurypoäng. Tävlingen pågår till onsdag den 26:e april klockan 23.59

Priser

 1. Kryssningspaket värt $580 (3800 SEK) med inköp i turneringen samt A-hytt för två inklusive middagskuponger
 2. Turneringsbiljett på $108 för att spela kryssningskvalet
 3. Turneringsbiljett på $33 för att spela sig till $108 och sen spela kryssningskvalet

Om du inte vinner något av priserna så arrangerar Paf kval mellan den 3 april och 1 maj. Kvalen spelas varje tisdag klockan 19.30 CET i Spade Poker och kostar $108, och man kan som vanligt spela sig till veckofinalen genom dagliga kval på nivåer från freeroll till $33. Du som inte har ett konto på Paf kan skaffa ett här.

Program

Lördag 12 maj
 • 18.30-19.15  –  Incheckning på Siljaterminalen i Värtahamnen.
 • 19.30  –  Resturangerna öppnar och matkupongen på 323kr som ingår gäller i alla resturanger ombord i mån av plats.
 • 20.00-20.45  –  Registreringen öppen.
 • 21.00  –  Dag 1 av turneringen och cashgames startar.
 • 04.00  –  Turneringen avbryts.
 • 05.00  –  Pokerrummet stänger.
Söndag 13 maj
 • 12.00  –  Finaldag av turneringen och cashgames startar.
 • 17.00  –  Pokerrummet stänger.
 • 18.15  –  M/S Galaxy tillbaka i Stockholm.

Lycka till!

Senaste posterna av Björn Gustafsson

36 Comments »

 • nicke b says:

  Jag var med och spelade denna turre i september förra året och hade grymt kul( åkte på live-riggen såklart). och i år skall grabbarna iväg igen och lira. Men jag känner att eftersom jag har en en liten bebis här hemma, har jag inte råd helt enkelt att hänga med på denna kryss. pengarna behöver läggas på annat helt enkelt.
  Men nu tändes lågan igen. lite välgörenhetsrigg kanske?

 • Jörgen Fransson says:

  Jag älskar poker!!! Det här skulle ge mig ytterligare en chans att spela in till inköpet till PPC 2012… 🙂

 • Paulin Bång says:

  En liten pokerhistoria:

  Efter många år av kortspelande i familjen testade jag i smyg att spela poker på nätet någon gång under gymnasietiden. Jag började, säkert som så många andra, helt utan insatser och fastnade direkt för pokerns charm.
  Jag fortsatte, naturligtvis, och testade flera olika pokersidor med åren, men fastnade inte helt för någon förrän jag provade på Paf Spade Poker – en lättförståelig layout och överlag ett företag med ett väldigt trovärdigt koncept.

  Jag fortsatte med pokern utan några vinstsummor att skryta om genom universitetstiden och den enda som visste att jag spelade var min dåvarande sambo.
  Detta tills jag, genom en free-roll, kvalade mig upp till PPC 2011!
  Jag var upp över öronen glad och nu kunde jag ju inte annat än berätta för familjen där hemma, vilka till min förvåning, tyckte det var hur kul som helst! Och vännerna dessutom tyckte ju det var grymt!
  Stolt som jag var berättade jag om den kommande live-turneringen vart jag än gick, men väl på PPC slog nervositeten till. Vad gör jag här? Var är alla tjejer? Shit, ligger det SÅÅ mycker pengar i potten?? Och kändisar med!

  När det väl var dags att sätta sig vid bordet skakade händerna som asplöv. Jag hade aldrig spelat livepoker förut och hade ingen aning om hur det fungerade med marker. Och till råga på allt hamnade jag vid samma bord som Magda in de Betou!

  Första timmarna var en pers – ständigt på sin vakt för att få in rutinerna och se över de andra spelarna som verkade hur coola som helst, fipplandes med sina marker. Med mina lösnaglar – som jag prompt skulle ha för att dölja mina sönderrivna naglar vid bordet, räknade jag noggrant markerna en och en. När väl middagspausen kom var jag helt slut och trodde inte jag skulle klara natten vid bordet. Men med lite mat och ett glas vin piggnade jag till och längtade genast tillbaka till bordet. Lösnaglarna kastade jag i papperskorgen på damtoaletten. Nu minsann!

  Väl tillbaka hade jag blivit lite fnittrig av vinet, efter en lång resa till Åland och en nervös väntan på spelets början. Nu skulle det här ordna upp sig! Glad som jag kände mig började jag med att lägga in fel antal marker och fnittrade återigen till. Herregud, vad trodde de om mig egentligen? Berusad nybörjare… och vart tog de där naglarna vägen?!
  Jag skärpte genast till mig och till min förvåning började det gå bra, tills jag hamnade i all-in på floppen mot Magda! Med AA7 på bordet tyckte jag att jag hade en topphand med A6 på hand, så när Magda gick all-in följde jag med. Till min förvåning visar hon upp 77 på hand och jag kände mig genast körd… tills det dyker upp två snabba 88 på bordet! Jag trodde inte mina ögon, och inte heller Magda. Jag drabbas genast av skuldkänslor, det där var inte rättvist, men är samtidigt mkt lättad.

  Pokerkvällen fortskrider och jag samlar på mig mer och mer marker. Det här går ju bra! Pauserna ersätter varandra och vid ett tillfälle kommer en motspelare fram och frågar:
  – “Is it your first time at the table?”
  – “Haha, yeah…” svarar jag.
  – “Yeah, I could tell from the beginning, but now you’re ok!” Säger han skrattandes.
  Jag ler lite för mig själv och går återigen tillbaka till bordet.
  När mitt bord stängs ner och jag ska byta är klockan framåt 01 på natten och jag känner mig trött, hungrig och lite irriterad.

  Väl vid det nya bordet sitter endast 1 spelare med fler marker än jag och när jag tittar ner på KK på hand hänger jag genast med i hans höjning. Tre kort under 10, med två hjärter kommer upp på floppen. Jag höjer upp, och han går all-in. Shit tänker jag… ett högt par måste han ha med den första höjningen, men AA eller färgdrag? Neej, vad tusan, våga satsa! Jag synar all-in och slänger upp mina kungar. Motspelaren ser mycket dyster ut då han visar upp JJ på hand.
  Jaa! tänker jag, det här måste jag ta! Men till min stora förvåning lägger dealern upp ytterligare 2 hjärter på bordet så att motspelaren får in en färg på sin hjärterknekt.
  – “Player out!”, ropar dealern.
  – “Sorry”, säger min motspelare som just slagit ut mig och skakar hand.
  Arg och irriterad går jag genast till hotellrummet och lägger mig och somnar med den sista handen flimrandes om och om igen på näthinnan. Dock inbitet besluten om att hit ska jag nästa år igen…

  Det var min första livepokerturnering, men sina med- och motgångar 🙂
  Efter ytterligare en pokervinst till Las Vegas och nu, ett år senare, ett vunnet kval till PPC 2012 väntar jag med spänning på min revansch!
  Med denna lilla historia (om någon orkat ta sig igenom den:)) vill jag visa hur jag verkligen fått mersmak för poker hos Paf och jag vill mer än gärna följa med på pokerkryssningen i maj som en förstart till PPC! Dessutom tror jag där behövs fler tjejer 😉

  Med vänlig hälsning,
  Paulin

 • Marcus S says:

  Det bästa jag vet är livepoker, Play Among Friends!

  Hur ska jag få ett bättre tillfälle?

 • Camilla Hamrén says:

  Jag ska vinna för att jag är tjej! 🙂
  Dessutom jobbar jag kväll kvarvarande tisdagar för kval så detta är min chans att komma med båten!!!

 • Hej
  jag heter Helen och kommer från stora skedvi i dalarna. Har spelat poker i sju år . tycker det är riktigt kul ,spännande och roligt att spela poker . live pokern på paf hört den är riktigt bra . Skulle vara spännande att få den här chansen att komma ut och spela live komma bort från soffan och ut på en riktig live turnering.:) Har spelat en del små turneringar men skulle vara riktigt häftigt att få åka med er på kryssningen och få var med och spela .
  Hoppas ni verkligen vill ge mig den chansen ..:)
  Tack på för hand

  Hälsningar Helen ( magicgirl09 )

 • Jonas Frisk says:

  Motiveringen lyder: Var ska en pokerfisk vid namn Frisk vara om inte på havet? Garanterat övervärde om ni langar hit paketet!

 • Christian (SlotRocco) Steen says:

  Hej jag tycker jag ska vinna detta paket för att varje gång dessa kryssningar har varit så har jag varit tvungen att jobba eftersom jag jobbar skift. Denna gång är jag helt ledig och därför skulle det kännas extra roligt om jag för en gång skull fick slippa försöka kvala in utan bara kunna planera för resan på en gång. Hoppas ni känner likadant. Med vänlig hälsning, Christian Steen (SlotRocco)

 • sami turunen says:

  Skulle jag få detta paket så skulle jag skänka bort den till en kille/man som heter bountuhunter på spade klienten,då jag själv självklart följer med. varför gör jag detta då?
  killen i fråga älskar poker men samtidgt älskar sin dotter som är väldigt sportintreserad så all tid samt mycket av hans ekonomi hamnar på dotterns innebandy/fotbolls karriär,så detta vore ett bra present till honom av er.
  tack för mig

 • Linda Strand says:

  Héj

  Vet ju knappt något om detta, men låter väldigt trevligt =)

  Viljan finns men saknar startmotor…. Ge mig en skön spark i baken!

  Trevlig dag

  Linda

 • Mikael Grönvik says:

  Var trivs fisken bäst om inte till sjöss? Jag tror jag kommer att trivas alldeles utmärkt!

 • Niclas Marken says:

  Då jag med PAF gärna vill spela
  för att bli en poker fena.

  Kryssningen på havet
  gör mig till rena underbarnet.

  Tänk att en turnering som denna
  äntligen kunna få vinna!

 • Mattias Nelgard says:

  Äntligen dags för pokerkryss med Silja.
  Tvärtemot frugans och resten av familjens vilja.

  Nya chanser för andra att briljera.
  Jag tänker på Pilen, Franke, Conny med flera.

  Om inte högst upp på pallen av denna fylleskara
  Så vill jag åtminstonde en stämningshöjare få vara

  Med mycket kärlek och dessa små ord.
  Hoppas jag givetvis få komma med ombord.

  //Matte, En fisk bland hajar.

 • Monica Larsson says:

  På Östersjöns friska luft motståndarna skall få det tufft.
  Jag vill spela och vinna – må alla motspelare försvinna!
  Jag har ej lyckats kvala – så rädda mig från denna internet dvala.

 • M8L8 says:

  Jag är så värdelös på att kvala på nätet
  Kommer aldrig att vinna det där sätet

  Nu är jag helt på tilt
  Många dollares jag har spillt

  Gör det enda som är rätt
  Ge mig en biljett

  M8L8

 • Eilabeila says:

  Tänk vad underbart att få vara med på en sådan här drömresa, spela poker i flera timmar. Äta gott och träffa likasinnade….och ingen pockar på en uppmärksamhet, ingen som stör, att bara få njuta av sitt spel!!Bara det att spela “live” i en stor tunering, känna spänningen, höra sorlet och “klirret” av alla marker som byter ägare…

  Och det bästa av allt….hamna i finalen!!! (här försvinner jag ett tag i ett härligt drömsenarium)

  Att få sin dröm uppfylld är en gåva….och det är jag värd!!

  Tusen Tack föt att jag har fått denna chans att få uppleva en dröm!!

  Eilabeila

 • Millanmill says:

  Det här är något helt nytt för mig,,att spela en stor tunering, live, att ha en möjlighet att vinna denna resa. Jag har bara spela på netet och förstår att spela på detta sätt är en upplevelse i sig, jag vill, jag vill…..jag vill!!!
  Gör mig lycklig!!!
  Är jag värd denna chansen?? JA VERKLIGEN!!
  All kärlek till er….

  Millanmill

 • Ullis M says:

  Det enda jag har vunnit på paf är underbara poker vänner och en 108 kval biljett som jag skulle använda till att försöka kvala till kryssningen men tji fick jag den funkade inte i det kvalet, min kompis gjorde samma sak men då var paf snälla och bytte ut till en som funka men dom vägrade att göra det med min, vilket resulterade i att jag blev grymt besviken och käner mig sär behandlad. Blev så upprörd att jag stängde av mig 4 veckor så nu kommer jag inte in på klienten missar alla kval även ppc men efter som jag älskar poker har jag bokat hotell på Ålan och åker med min skatte återbäring till ppc den räkte tyvär inte till kryssningen men jag skulle jätte gärna vilja åka på den med. Var med sist och tyckte det var jätte bra trots att jag åkte ut nån gång i mitten. Vinner jag tar jag givetvis med mig fler spelgalna tjejer:)

 • Anders Öhman says:

  Jag heter Anders Öhman och borde få en plats på pokerkryssningen. Jag tror dessutom att ni skulle vilja att jag fick den också. Det är ju nämligen bra i sådana här sammanhang att ha med lite kändisar. Man är ju nämligen en A-kändis i bowlingvärlden. Det blir ju lätt så efter att man blivit invald i Hall of Fame. Men på senare år, man är ju ingen ungdom längre tänkte jag byta till en mindre slitsam sport och poker har alltid legat varmt om hjärtat. Därför skulle vi båda vinna på att jag var med på den här kryssningen.

 • Jörgen Nilsson says:

  Jag kommer att ge Astrid Lindgrens Barnsjukhus 20% av eventuella vinstpengar från denna turnering.
  Har 2 döttrar själv, 6 och 4 år som gör mig lycklig varenda dag.
  Det vill jag att så många som möjligt ska få uppleva.

 • […] En annan kul grej jag kan tipsa om är att Paf har en kul tävling där man kan vinna en pokerkryssning som går av stapeln den 12 maj. Man ska bara skriva bästa motiveringen till varför just du ska vinna denna resa och länka tävlingen på Facebook. Tyvärr får jag själv inte vara med i tävlingen men skynda er att skriva ert bidrag då tävlingstiden löper ut imorgon den 25:e april klockan 23.59. Länk till tävlingen hittar ni här. […]

 • Hogge says:

  Turneringen förtjänar lite manlig fägring och den står gärna jag och min kropp för.

 • Link says:

  Hej!

  Lite sent påkommet men what a heck.
  Jag borde få vinna iomed att mitt pokerår så här långt har gått lite i stå 🙁
  + att jag precis gjort en väldigt jobbig omoperation av min fot för 7 timmar sedan.(Ligger på sjukhuset nu)
  + Att jag vill få revanch på Conny.
  + Om jag vinner så får alla ni andra en chans att lära känna mig ännu bättre än sist.
  + Att nån får chansen att slå ut mig.

  Hade bäst PAF o alla ni alla för den delen.

  //Link.

 • Rouzbeh Najafi says:

  Jag har aldrig spelat en större pokerturnering live, men har flertalet kompisar som spelat många turneringar och de har alltid så mycket gott att berätta om det. Det här är en otrolig chans för mig att testa detta på riktigt.

  För mig har det också alltid varit mycket viktigt att hjälpa de som är sämre lottade än mig. I sann Paf-anda och likt Jörgen ovan, skulle jag donera 50 % av mina vinster i denna turnering till Barncancerfonden som tack för att jag får denna fina chans. Detta likt filmen Pay it Forward där jag hjälper min nästa som tack för de möjligheter jag fått.

  Tack på förhand!
  /yauwhza

 • Annelie says:

  Paf + tjej = pokerkryssning

  Det vore jätteskojsigt att få åka med på en kryssning och träffa alla roliga människor och anställda och prova på poker på riktigt. Jag tror jag kan bjuda alla på ett glatt humör trots att jag kanske inte är så bra på poker 🙂

  /Anso

 • Björn Gustafsson says:

  Hej alla!
  Efter Annelie ovan drar vi ett streck för nya bidrag då klockan passerat midnatt.

  De tre jurymedlemmarna kommer att rösta var och en för sig och dela ut poäng mellan 1 och 5 till fem olika bidrag och sedan sammanställa resultatet. Skulle två eller fler bidrag få samma poäng görs en ny omröstning mellan dem för att utse en vinnare.

  Lotten fäller sedan avgörandet för vilka andra som får kvalbiljetterna. All vinnarna meddelas förhoppningsvis redan under fredagen.

  Skulle du vinna krävs ett konto på Paf för att få priserna. Har du inte ett konto där kan du skaffa ett här: http://bit.ly/ImLmYL

  Om du inte är en av de tre vinnarna går det givetvis också bra att registrera ett konto ovan för framtida bruk. Det finns ett sista kval till kryssningen nu på tisdag klockan 19.30 CET i Paf Spade Poker-klienten som kostar $108, men man kan som vanligt spela sig till kvalfinalen genom dagliga kval på nivåer från freeroll till $33 om man tycker att £108 är för dyrt.

  Tack till alla som varit med och deltagit! Gilla oss gärna på Facebook för att hålla koll på fler tävlingar i framtiden: https://www.facebook.com/pokerskull

  Mvh
  Björn Gustafsson
  http://www.facebook.com/bjorngustafsson78

  PS. Det går bra att kontakta mig på FB eller fråga här i tråden om man har frågor om kryssningen eller undrar något annat om Paf

 • camilla hamren (swe65) says:

  jag ska vinna
  är ju en kvinna
  männen domineras
  med 0 roleran
  det flödar testosterin
  så alla gör en min
  puh tur kvinnorna träder in
  å gör luften fin
  🙂

 • Alex says:

  Förra året fick min fru (endast 32 år) bröstcancer, nu idag är allt mkt bättre med henne och she is back på 75% arbetstid. Privat har vi nu knte så mkt pengar över så jag skulle vilja spela in lite pengar till bröstcancerfonden och ungcancer.se skänker därför 100% av eventuella vinster i turneringen om jag får inköpet via er på PAF.

  Vädjar på samma gång till alla er som kommer att åka iväg på denna pokerturre att skänka minst 10% av era vinster (turre el cg vinster) till ngn slags välgörenhet.

  Mvh Alex

 • Björn Gustafsson says:

  Hej Camilla och Alex!

  Som ni kanske förstår av min kommentar över Camillas tävlingsbidrag så kom inte ni med i utvärderingen denna gång. Trist med tanke på framför allt Alex generösa förhållningssätt till eventuell vinst, men regler är regler och vi hade sagt midnatt som deadline.

  Jag hoppas ni är med nästa gång det blir tävling och att ni lämnar in era bidrag i tid.

  Trevlig helg!
  /Björn

  PS. Alex: Jag är glad att höra att din fru tillfrisknat och hoppas få se dig i något annat pokersammanhang längre fram i tiden…

 • Björn Gustafsson says:

  De tre vinnarna med tillhörande motivering går det att läsa om här: http://www.pokerskull.com/2012/04/vinnarna-till-pafs-pokerkryssning-utsedda/

  Trvelig helg och tack för att ni var med och tävlade!

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.