Video

Roliga och intressanta videoklipp

Intervjuer

Pokerskull ställer frågorna….och spelarna ger svaren

Bloggar

Våra bloggares tankar om livet, poker och annat

Erbjudanden

Vad är nytt? Vad är hett?

Nyheter

Skvaller och annat smått och gott från pokervärlden

Home » Bloggar

Rickard Pettersson presenterar sig…

Submitted by on Nov 30, 2011 – 19:308 Comments

Hej!

Presentation måste du skicka in så vi kan dra igång det här messar PokerSkull-Björn för över tre månader sen. Ett mantra som återkommer varje gång vi ses, vilket är ganska ofta då vi dels träffas på krogen, på den lokala pokerklubben och på en massa internationella pokerevent. Det är precis lika jobbigt varje gång för är det något jag känner att jag är ganska dålig på så är det att ge en presentation kring vem jag är och vad den här bloggen kommer att mynna ut i.

Men ok då, grundpelarna först kanske. Rickard Pettersson, 33 år gammal, bor i Solna men kommer ursprungligen från en liten håla som heter Vargön i Västergötland. Har bott här i närmare 3 och ett halvt år nu och innan det spenderade jag drygt 3 år utomlands på Malta, Gibraltar och i London. Ja, som ni förstått så jobbar jag i spelbranschen. Sedan tre år tillbaka är jag Online Poker manager på Paf och tidigare har jag jobbat på bland annat Ladbrokes och lite mindre bolag.

Poker spelar jag nästan precis lika gärna online som live som för småpengar med mina vänner och så har det varit ända sedan jag “upptäckte” poker när jag gick på universitetet i Örebro. Det var ungefär samtidigt som jag insåg att jag aldrig kommer att nyttja min kombinerade statskunskap/kommunikation/språk-utbildning till något mer än att vissa företag gärna vill att man ska ha en utbildning, vilken det än är.

Den här bloggen kommer självklart främst handla om poker. Jag spelar ju en hel del själv, åker med spelare på event, är med och arrangerar poker både på nätet och live, bland annat Paf Poker Challenge på Åland. Det har ju också blivit en hel del historier då jag varit i branschen både i Sverige, England och Malta de senaste 6 åren. Förutom det tror jag det kommer bli en hel del träning då jag just nu tränar för att genomföra ett “Spartan Race” i London i september 2012. Mer om det senare…

Senaste posterna av Rickard Pettersson

8 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.