Video

Roliga och intressanta videoklipp

Intervjuer

Pokerskull ställer frågorna….och spelarna ger svaren

Bloggar

Våra bloggares tankar om livet, poker och annat

Erbjudanden

Vad är nytt? Vad är hett?

Nyheter

Skvaller och annat smått och gott från pokervärlden

Home » Bloggar

Hemresa från NY och lögner

Submitted by on Aug 3, 2011 – 18:346 Comments

Kollat en del på The Big Game med A sena nätter i New York istället för som normalt funtade människor upptäcka nattlivet i den stora staden. Spelarna är bara för sköna och kommentatorerna är ännu skönare. En av dem kommenterade Daniel Negreanus spel med att ”He calls more often than a needy girlfriend” ^^

Har skrivit rätt mycket på sistone. Inte alltid så mycket om poker kanske, förlåt. Det har varit så mycket annat i min hjärna och runt omkring mig på sistone. Hoppas att ni tycker att det kan vara lite semi-intressant att läsa om annat också 🙂

Idag flyger vi hem och det känns bara så trist. Folk som reser saknar sin familj, sina flick/pojkvänner. A saknar sin bil. Men vad saknar jag? CC? Känns som det kommer att finnas fler saker här som jag kommer att sakna.

Funderar lite löst på att flytta till New York ett halvår eller så. Vet inte om det bara är fantasier eller om jag faktiskt menar vad jag tänker. Tänker gör jag mycket just nu i alla fall. För mycket kanske. Och när jag tänker så skriver jag också mycket. Dessvärre är den här bloggen inte riktigt rätt ställe att kanske ventilera alla sina tankar. Dels för att de är opokerrelaterade och för att jag inte vill bli sedd som en mentalt sjuk person 🙂 Har därför börjat skriva privat för mig själv. Så någon dag när jag blir pokerproffs och dör en tragisk död, hjärtattack av en riktig bad beat eller nåt, så kan mina texter säljas som typ ”Confessions of a retarded mind”.

Jaha, ska man skriva lite poker så kan jag ju skriva om att jag har kommit på mig själv med att ha börjat ljuga mer och mer. Nej, inte bluffa, utan ljuga. Om vad jag foldade eller vad jag hade exempelvis. Känns jättedåligt. Jag måste sluta med det. När jag började spela poker kunde jag inte ens bluffa, än mindre ljuga. Det går emot vad jag tycker är rätt. Ljugandet alltså. Bluffandet är ju en del av spelet. Men nu har jag som sagt börjat göra det. När jag började ljuga så fick jag så dåligt samvete att jag genast fick erkänna att jag ljugit. Men efter ett tag kunde jag sitta inne med det längre innan jag var tvungen att erkänna att jag ljög om den där handen. Numera känner jag ännu mindre dåligt samvete och kanske inte berättar det alls. Att bluffa och så hör ju till men jag gillar inte det här nya ljugandet jag har lagt mig till med. Förut kände jag att vill jag inte säga som det är så säger jag hellre ingenting alls. Numera är det alltså inte alltid så. När kommer det här att smitta av sig till mitt liv utanför spelet? När kommer jag börja ljuga om andra saker? Viktiga saker? Ni kanske tycker att det här känns som ett fånigt resonemang men jag tycker inte det. Pokern influerar ju ens liv på hundratals andra sätt. Varför skulle inte även detta smitta? Ta bara hur man har börjat missbruka pokertermer i vardagslivet. ”Jag tappade mobilen, jag är så tiltad” ”Jag klonkade precis en tunnelbana. Rush!” ”Hon sa ja, men sen ångrade hon sig. Jag blev så slowrollad” ”Tror du att jag kan lyckas eller drar jag dött?” Jag både tänker och pratar i pokertermer hela tiden. Och jag tänker på pengar i pokertermer. ”Jag shoppade upp ett inköp idag” ”Det kostar ju bara 3 big blinds” ”Jag unnar mig det. De är ju typ som en dålig syn på river bara”. Har även refererat till min fd lön i antal inköp. Och när jag ser folk på stan tycker jag mig kunna se hur deras spelstil skulle kunna tänkas vara. Jag är så skadad. Det här uppehållet på åtta dagar kanske borde förlängas…

Senaste posterna av Lisa Odebäck

6 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.