Video

Roliga och intressanta videoklipp

Intervjuer

Pokerskull ställer frågorna….och spelarna ger svaren

Bloggar

Våra bloggares tankar om livet, poker och annat

Erbjudanden

Vad är nytt? Vad är hett?

Nyheter

Skvaller och annat smått och gott från pokervärlden

Home » Nyheter

Nu är det officiellt: Viktor Blom = Isildur1

Submitted by on Jan 9, 2011 – 01:23One Comment

Strax efter 01 inatt svensk tid offentliggjorde PokerStars det som de flesta insatta i pokervärlden redan visste, nämligen att Viktor Blom från Sverige är Isildur1. Tillkännagivandet kom i en middagspaus under PokerStars Caribbean Adventure (PCA) på Bahamas och tog slutligen död på mystiken och diskussionerna kring Isildur1’s riktiga identitet.

I samband med att PokerStars presenterade Isildur1 som det senaste tillskottet till Team PokerStars Pro i början på december, gick man även ut och berättade att den rätta indentiteten skulle röjas inom en snart framtid. Att det sker under det första eventet för det nya året är ganska logiskt och detta blir nu Viktor Blom’s första officiella framträdande i PokerStars regi.

Viktor Blom verkar enligt rapporter ha tagit outningen med ro och såg väldigt glad ut när han fick ställa upp på bilder inför det stora pressuppbådet. Kanske var det mer en lättnad för honom att nu slippa undvika alla frågor han fått utstå det senaste året sedan spekulationerna satte igång. Efter att pressen fått sitt så var det dags att ta sig an sin teamkollega Bertrand “ElkY” Grospellier samt den tyska SuperNova-kvalaren “OU THE NICK” i två stycken 100-handade $25/$50 heads-up matcher, där spelarna har med sig $10k vardera till bordet.

Vi önskar Viktor Blom lycka till i dessa HU-matcher samt i main event när han väl går in i turneringen.

Heja Sverige!

Mer information (på engelska) om tillkännagivandet av Viktor Blom på PokerStarsBlog.com
Följ de svenska spelarna LIVE under PCA 2011 på poker.se

Senaste posterna av PokerSkull

One Comment »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.