Video

Roliga och intressanta videoklipp

Intervjuer

Pokerskull ställer frågorna….och spelarna ger svaren

Bloggar

Våra bloggares tankar om livet, poker och annat

Erbjudanden

Vad är nytt? Vad är hett?

Nyheter

Skvaller och annat smått och gott från pokervärlden

Home » Bloggar

EPT San Remo – Dag 2

Submitted by on Apr 19, 2010 – 02:30No Comment

Efter dag 1a i San Remo så var det vilodag. Jag och Mats packade väskorna och begav oss till Nice istället, där vi trivdes 100ggr bättre.

Jag spelade dag 2 i EPT’n, men bustade i en ganska intressant hand mot en god vän, nämligen Ramzi Jelassi. Vi har suttit på samma bord ett bra tag, utan att direkt ha spelat några potter mot varandra. Ramzi säger 4700 från HJ på 1/2k, 200a. Han har ca 160k framför sig och jag har ca 155k. Jag synar med 57cc i BB.

  • Flopp kommer 884 med en klöver. Jag checksynar hans Cbet på ca 6k med bara holk och backdoor flush draw för att bluffa senare gator.
  • Turn kommer Jx och jag checkar återigen och det gör Ramzi med.
  • River kommer A och jag ser det som ett OK kort att skjuta på som bluff. Ramzi steker lite och höjer till 40k med ca 100k bakom.

Jag funderar rätt länge på att vika, men tanken på att dega in växer sig starkare. Jag tror inte Ramzi bluffar särskilt ofta här. Men frågan är vad han orkar syna med? Jag tror han kommer lägga väldigt många 8x-händer. Och då även alla sämre händer. Så jag skjuter in och Ramzi suckar lätt och säger att han måste syna och visar A8. En av de händerna han verkligen inte kommer lägga. 🙂 Smågillar mitt spel ändå, även om det kanske var lite dumt att skjuta bort så mycket med en så bra stack. 

Jag lirade något €2k sidoevent i dagarna efter, där jag fick in min 20k startstack på första nivån (25/50) mot en lustig italienare med KK mot hans AK. På flopp kommer AAx… 

Efter SR så skulle Mats hem. Jag packade mina väskor och flyttade över till Ramzi, Micke Turenic, Nichlas Mattson, Alex Roumeliotis, Dennis och Mattias. Hade sjukt kul där, då lägenheten de hyrde var rena rama lekstugan där folk höll på och dumma sig hela tiden. 🙂

Bland annat inhandlades en minihelikopter som Alex körde ut på gatan och in under en bil. Det bestämdes även att vi skulle dra till Milano och kika på Inter-Barca, men det är en historia för nästa blogg… 😉

Senaste posterna av Anton Wigg

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.